Değil Hakkında Gerçekler bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; defa sayısı 4’ü geçmeyen ve celse amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde taban olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası özellikle cereyan etmek üzere kullanma amacına ve kullanan insan sayısına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbir hayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kızılışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Alanında mahir ve sertifikalı kökçılarımızın yardımları ile her projeye usturuplu yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Kullanılan kapı fitili derunin yaman sızdırmazlık şarkaı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim esenlanabilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapları kullanma sahaına bakarak, rengine bakılırsa ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) taban Yangın Çıkış Kapısı amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki kötü, yangın, doğal gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu zararlı koşulların öteki katlara intikalini çelmek yahut olası olduğu denli geciktirmektir.

Report this wiki page